Mobydalens kultur- och turistförening

Det är den här föreningen som ligger bakom det mesta av det som händer och sker i Mobydalen, och utan det intresset och den passion som finns i den här gruppen så skulle inte det vara möjligt att kunna njuta på det sätt som vi gör i Mobydalen. Visserligen så skulle väl eldsjälarna som sysslar med att bevara och skapa kultur inte sluta för att föreningen lägger ner, men det är föreningen som ser till att dessa aktörer syns och får en större scen att verka på än enbart själva.

Det är mycket som vi har att tacka den här föreningen för och jag vet att jag alltid kommer värdesätta allt som de har gjort för Mobydalen. Det är ideella krafter som behövs för att något sådant här ska kunna rulla, och det finns det verkligen i föreningen. Det är många som uppskattar den kulturella skatt som finns här i området, och därför är också passionen för att bevara det enorm.

Det är roligt att se att det finns så många som delar mitt intresse för genuin svensk kultur och Mobydalen. Det är det som gör att jag är helt säker på att det fortsättningsvis kommer florera ett kulturliv i området, och ju mer inarbetat det blir, desto större tradition blir det av det också, och lockar förhoppningsvis än fler besökare hit till vårt idylliska område. Jag kommer i alla fall att göra allt det som jag kan göra för att Mobydalen ska leva vidare som det underbara område som det är, för det förtjänar det arbete som ligger bakom.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *