Om min blogg

Den här bloggen kommer att handla om mig själv och platsen där jag bor, som så många andra bloggar gör. Varför är det så att så många bloggar se ut så här, personliga, jordnära och fyllda med kärlek till sin egen ort?

Jag tror att förklaringen är ganska enkel, för den lär vara synonym med vad jag själv känner. Människor som skriver på det här sättet är förälskade i sin lilla del av landet. Till den grad att de finner det värt att spendera tid på att skriva om den i bloggform. Bara det steget är stort, för det är det inte många som kan eller ens vill, och att känna den passionen för ens bygd är härligt. Att passionen i sin tur får flyta ut och sättas i ord är härligt och allra härligast för den som skriver. Det blir något konkret och greppbart av passionen, mer än en känsla.

Det är vad jag hoppas att ni kommer få uppleva här. Dels kommer det att bli mycket om mig själv och vad jag pysslar med i livet, men också om området Ockelbo och framför allt Mobydalen som ligger här. Det är en makalös plats som jag kommer berätta mer om så se till att hålla koll efter de uppdateringarna, för det är något alldeles extra, det kan jag lova er.

Men en blogg är så mycket mer och lämnar så många fler möjligheter. Det här är en arena för mig att fritt få spela, att få verka och verkligen ta min plats, utan att jag begränsar utrymme fysiskt. Jag har väl aldrig varit en person som gärna lyfter fram mig själv, jag har till och med haft ganska dåligt självförtroende i tid och otid. Men med bloggen så hoppas jag kunna upptäcka mig själv och mitt självförtroende och på så sätt också våga ta plats i den fysiska världen, och inte enbart i den digitala. Oavsett hur det än går så kommer det att bli en spännande resa som jag inte har en blekaste aning om var den kommer sluta.

Lämna en kommentar eller maila Anders@mobydalen.se för att komma i kontakt med mig.