Välkommen till bloggen!

Det är härligt att se att just du har kommit in till min sida! Jag som skriver här heter Anders, och jag är född och uppvuxen i Ockelbo, som i princip är synonymt med området Mobydalen. Här kommer ni att lära känna mig och det jag pysslar med om dagarna, men ni kommer också att få lära känna området som jag bor i. Dels kommer det handla om Ockelbo med omnejd, och i synnerhet Mobydalen, en vacker och fridfull plats dit människor vallfärdar av olika anledningar.

Vad är det då som gör det här området så underbart? Jo, det handlar om kontakten och känslan. Kontakten med det som en gång var det svenska bondesamhället till det som idag är den moderna varianten där vi lever oss in i det som en gång var. Det handlar om kultur och fridfullhet, där båda komponenterna samspelar och skapar ett innehåll uppskattat och dyrkat av många, både boende här i området och turister.

Mobydalen, Ockelbo och jag har med andra ord väldigt mycket att erbjuda er, och även om jag inte kan ge er en rättvis upplevelse av verkligheten i bloggform så kommer jag i vilket fall att göra mitt bästa för att ni ska få en bra bild av hur det faktiskt känns och ser ut.

One thought on “Välkommen till bloggen!”

  1. Hej Anders!

    Tycker det är roligt att du börjat blogga… och om Mobydalen. Vi måste hålla vår älskade hembygd levande..

    Ha det,

    Björn..

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *